Η Εταιρεία

Η Fiscal systems αποτελεί μία σύγχρονη επιχείρηση που προσφέρει από την απλή ταμειακή μηχανή και τον υπολογιστή μέχρι την πλήρη και εκσυγχρονισμένη μηχανογράφηση. Πάνω απ’ όλα, συμβαδίζει με τις σύγχρονες και διαρκώς εξελισσόμενες επιθυμίες της τεχνολογίας και τις απαιτήσεις του σύγχρονου εμπορίου.


Η επαγγελματική μας στέγη τοποθετείται στο κέντρο του Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής 69Α, με έγκυρη και έγκαιρη κάλυψη σε όλη την Αττική.


Η επιχείρησή μας προσφέρει σε ιδιώτες επαγγελματίες και επιχειρήσεις ευελιξία και απεριόριστες δυνατότητες διαμόρφωσης της τεχνολογικής σας υποδομής σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Συνδυάζουμε βέβαια τις δικές σας επιθυμίες με τη δικιά μας πείρα για να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις. Με αυτόν τον τρόπο παρέχουμε στον εκάστοτε πελάτη μας τη σιγουριά, λόγω της δραστηριοποίησης μας στο χώρο εδώ και πολλά χρόνια, καθώς η συγκεκριμένη επιχείρηση είναι η επέκταση της επιχείρησης A/M system του Αντώνη Μαραγκουδάκη.


Το προσωπικό μας διακρίνεται για τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία του, αφού διαθέτει ποικίλες τεχνολογικές γνώσεις που αφορούν ταμειακές μηχανές, υπολογιστές και συστήματα πληροφορικής. Παράλληλα χαρακτηρίζεται για την προθυμία και την ετοιμότητά του να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη